2016. június 26., vasárnap

1.fejezet


                                    

Bob Henderson a hosszú utak Légimarsallja a Kennedy Interntional Airport felé tartott,  3-óra 36-kor. 4óra 10-re kellett megérkeznie, mivel 5-kor indult a gépe , egyenesen Dubai-ba. Az Emirates a380-800-as repülőgép 22 óra alatt fogja elérni uticélját. Nem sokkal később már a Lincoln street-en  tartott.

EKÖZBEN….a japán Changshy tower-ben…

Chunghama Clambenchy az afgán terrorbanda vezetője Aghmet Zalayd-dal, Brallah Mechmet-tel és Salif Kalifa-val titkos megbeszélést tarott…

New York-ban…


-El fogok késni!-gondolta magában Bob. Bekanyarodott a Bellington st-be és 2-perc múlva a Washington-House street-be érkezett meg. A reptértől kb 4-percre volt. Pontosan érkezett meg. Bement a terminálba, a Check-in-hez érve megvizsgálták, de nem találak semmi olyat ami számukra érdekes lett volna. A váróteremhez érkezett meg ,körülnézett. Csupa türelmetlen, sürgölődő embert látott, akik arra vártak, hogy végre a repülőgépen ülhessenek. Bob leült a székre. Az 1300 padból álló sor mellett egy luxus bár tartózkodott, ahol ( elég drágán) italokat és rágcsát árultak. A bár mellett 2 juharfa színűre festett ajtó állt. Kinézett az ablakokon. A repülőgépeket látta, melyeket éppen kiszolgálták. Látott többtucat American airlines-t, de volt néhány Emirates és British airways. Lassan lecsukta a szemét. Álmában már Dubai-ban voltak. A liften ment fölfelé a Burj Khalifán. Hirtelen kinyitotta szemét és arra ébredt, hogy már szállnak be az utasbeszállón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése